TEDAVİLER

Biz Nasıl Çalışırız

Günümüz yaşam tarzı için Mustafa YUNUSOĞLU

Ücretsiz Teklif Alın!

Bize güncel panoramik röntgen ve diş fotoğraflarını gönderebilirseniz uzman doktorumuz durumunuzu değerlendirecektir. Deneyimli danışmanlık ekibimiz size tahmini maliyetlerle tedavi planı sunacaktır.

Seyahat ve Konaklama

Size gönderilen tedavi planından memnunsanız seyahat düzenlemenizi yapabilirsiniz. Nihayet Antalya'ya yolculuk vaktiniz geldi. Tedavi sürecinde muayenehaneme yakın konforlu bir konaklama imkanı sunacağız.

Tedaviye Başlamak

İlk randevuda gülüş tasarımı uygulaması, fotoğraflar ve röntgen ile tedavi ile ilgili tüm detayları planlıyoruz. Ve aynı gün içerisinde tedavinize başlıyoruz.

İyi tatiller

Uzman doktorlar eşliğinde tedavi olurken siz de bu cennette tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Güzel plajlar, lüks otel tatil köyleri, lezzetli yemekler ve daha fazlası.

Mustafa YUNUSOĞLU

SAĞLIK HİZMETLERİMİZ

Diş İmplantları​

Diş implantları çene kemiğine yerleştirilen titanyumdan yapılmış yapay diş kökleridir. İmplant eksik dişlerin estetik ve fonksiyonu...

Gülüş Makyaji

Farklı sebeplerden dolayı diş ve dişeti estetiğinden memnun olmayan veya daha güzel bir gülüş isteyen bireylere uygulanan...

Diş Kronları

Diş kronları ,dişlerin aşırı madde kaybettiği, kötü veya eski dolguların olduğu renklenmiş dişleri daha güzel bir görünüm kazandırmak..

Laminat kaplamlar

Laminate Kaplamalar (yaprak porselen) dişlerin sadece ön kısmına uygulanan oldukça ince (0.5mm) seramik porselen...

Diş beyazlatma

Diş beyazlatma, dişlerin mevcut renginden daha beyaz bir renk elde etme amacıyla beyazlatma jelleriyle yapılan kozmetik bir...

Estetik Dolgu

Çürük, aşınma veya kırılmalardan dolayı bütünlüğünü kaybetmiş dişin Kompozit ile onarılma işlemidir. Gelişen teknoloji ile...

Üstün Kaliteli Diş Bakımı

Mükemmel gülümsemenin
başladığı yer!

MUTLU MÜŞTERİ
0 +

Mustafa YUNUSOĞLU yetişkinler ve çocuklar için birinci sınıf diş hizmetleri sunan yüksek nitelikli diş hekimlerinden oluşan bir ekip. Mustafa YUNUSOĞLU, rahat bir ortamda stres veya endişe olmadan nazik ve şefkatli bakım sunar. Doktorlarımız sizinle kişisel olarak ilgileniyor. Muayenehanemiz kaliteye özel önem verirken, hastalara uygun fiyatlı, son teknoloji tıbbi ve dişçilik hizmetlerinden yararlanma imkanı sunar. Size tıbbi ve diş bakımında en iyisini vermeye kararlıyız.

Hizmetlerimiz

Deneyimlerimizle Gülümsemenizi Dönüştürelim

Diş İmplantları

Günümüzdeki teknoloji sayesinde implant tedavileri çok konforlu ve ağrısız bir şekilde yapılabilmektedir. Tek diş, çoklu diş ve tam dişsizlik vakalarında kullanılabilmektedir.

Gülüş Makyaji

Yüz estetiğinde dişlerin önemli bir payı vardır. Bu sebeple konseptimiz sadece dişleri düzeltmekle kalmıyor tüm yüze denge ve simetri getirecek gülümseme ...

Diş Kronları

dişlerin küçültülüp köpülenerek fonksiyon açısından daha kullanışlı bir hale getirmek için yapılan hasta tarafından çıkarılamayan bir tedavi yöntemidir.

Diş Beyazlatma

Diş beyazlatma muayenehanemde diş taşı ve diş temizliği işlemi yapıldıktan sonra üst ve alt çenedeki görünen dişlerimize diş eti bariyeri sürerek diş yüzeylerine koyduğumuz ...

Yorumlarımız

Her seferinde bir gülümsemeyle değişen hayatlar

4.9/5.0

Korkarak gittim ama kendisi süper bir doktor. Hastaya olan yaklaşımına hayran kaldım. Daha önce neden gitmedim diye üzülüyorum. Gayet ilgili bir doktor. Çok çok memnun kaldım.
Seçil YİĞİTOĞLU
Mustafa hocam alanında uzman, işini güzel ve özenli yapan bir diş hekimi.Güler yüzlü yaklaşımı için teşekkürler.
Sinem ONUR
Ben yaklaşık 4 yıl önce Mustafa hocaya implant yaptırdım , ana dişimden farkı yok hâla turp gibi maşallah, birde güler yüzlü kendisi daha ne olsun 🤗
Çağlar AKKAN
Eşime estetik dolgu yaptırdık çok güzel oldu doğal dişlerden hiç ayırt edilmiyor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Mehmet OKUTAN

Randevu

Randevunuzu alın

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas pharetra lectus nec mi hendrerit, quis condimentum lorem lobortis. Praesent in cursus turpis, a interdum purus. Nunc eleifend dapibus.

Açılış Saatleri

Pazartesi Cuma
Cumartesi
Pazar